Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden van de Webshop Neusje van de Salm.

Webwinkel bestellingen worden na betaling geleverd.


Als klant kunt u op de volgende manieren betalen:


iDEAL
Als u kiest voor iDEAL betaling, kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de bestelde goederen.

Rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Vooraf overmaken via een bankoverschrijving
Als u bankoverschrijving kiest krijgt u een factuur per mail en wordt u geacht uw betaling over te maken op het volgende bankrekeningnummer, ING nr. 4874015 t.n.v. Jan van der Salm onder vermelding van uw ordernummer. Gegevens voor betaling vanuit het buitenland: IBAN Nummer: NL30 INGB 0004874015, BIC Nummer:INGBNL2A Banknaam: ING.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de bestelde goederen. Bij bestelling verplicht u zich tot het betalen van verzendkosten, ook al wordt de zending retour gezonden. Bij eventuele naleveringen dragen wij de verzendkosten (tenzij anders vermeld). Zodra een pakket door ons bij de vervoerder is aangeboden, bent u aansprakelijk voor het pakket.

Verzendkosten


Voor bestelling onder €99.- zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van de verzending. Neusje van de Salm hanteert de standaardtarieven van de pakketaanbieders. De verzendkosten worden vermeld bij het bestellen van een artikelen en staan ook op de factuur.
(Bij bestellingen boven €100.- worden geen verzendkosten in rekening gebracht)

Reclames of retourneringen van nieuwe producten binnen 7 dagen na ontvangst van uw pakket, met als voorwaarde dat het product of de producten onbeschadigd zijn en in originele verpakking met de product -cq. informatielabels en prijskaartjes nog bevestigd aan het artikel. Tevens moet de (kopie)factuur bijgevoegd zijn. Bij retourzendingen uw bank -of girorekeningnummer vermelden zodat wij, als aan bovenstaande voorwaarden zijn voldaan, u uw aankoopbedrag minus de verzendkosten kunnen terugstorten. Eventuele terugstorting van aankoopbedrag zal binnen 3 weken worden uitgevoerd.
Verzendkosten voor retourneringen worden niet door ons vergoed. 

In geval van klachten tijdens het gebruik van een product (binnen de (wettelijke) garantieperiode), moet het product zo spoedig mogelijk, met opgave van de klacht en originele aankoopbon/aankoopfactuur aan ons worden toegezonden of gebracht. Wij zullen dan proberen uw klacht  zo snel mogelijk op te lossen. Indien u ons geen aankoopbon/aankoopfactuur kunt overleggen, kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen. 

Alle aan ons gerichte zendingen (dus ook retourzendingen) diene voldoende gefrankeerd te zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.

DISCLAIMER
Deze webwinkel is met de meeste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat fabrikanten hun producten (onaangekondigd) enigszins wijzigen, aanpassen of uit de collectie nemen.

Sommige kleuren kunnen fototechnisch gezien niet geheel natuurgetrouw worden weergegeven. Het kan daarom voorkomen dat de kleuren van het door u bestelde product afwijken van wat u in de webwinkel hebt gezien. 

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Aan prijsverschillen in de winkel of webwinkel kunnen geen rechten ontleend worden.
Met het plaatsen van uw bestelling verklaart u nadrukkelijk deze voorwaarden te hebben gelezen en akkoord te zijn met de inhoud ervan.


Neusje van de Salm
Weipoortseweg 6

2381 NA Zoeterwoude

071 5803985 / 06 51179246

info@neusjevandesalm.nl

www.neusjevandesalm.nl


© 2012 - 2021 neusjevandesalm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel